Vrienden van Kwon


Alles wat iedere klusser nodig heeft.

BOWIN HOUT & BOUWMATERIALEN

BEZOEK ONZE SHOWROOM: DORPSSTRAAT 72B PESSE

OPENINGSTIJDEN: MA – VR 7:00 t/m 17:30 uur ZA 8:00 t/m 12:00 uur


Wij, QZon, zijn een snelgroeiend bedrijf gespecialiseerd in zonnepanelen waarbij kwaliteit voor op staat.

Qzon is een zonnepanelen installateur in Hoogeveen en is opgericht op 3 april 2020. Qzon is ingeschreven en geverifieerd bij de Kamer van Koophandel. Het bedrijf is bekend onder KvK-nummer 77785010 en de ondernemingsvorm is een Vennootschap onder firma (Vof.). De vestiging telt 2-4 werkzame personen. Onderstaand vind je meer informatie als contactgegevens en openingstijden.

Op zoek naar een zonnepanelen installateur bij jou in de buurt en benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Start nu je gratis offerteaanvraag en vergelijk vrijblijvend meerdere offertes van bedrijven bij jou in de buurt. Door prijzen te vergelijken bespaar je tot 40% op de kosten!

Handige artikelen:
Lees je in op de kosten van zonnepanelen.
Alles over de prijs van een zonnepanelen installatie.
Tips om de beste zonnepanelen installateur te vinden.


Benieuwd naar de prijzen? Vergelijk offertes & bespaar.


Fabo Sport – Sportprijzen in Hollandscheveld

Adres:
Kerkenkavel 38
7913 AT
Hollandscheveld

Contact:
0528-341900

Obi’s Toko

Obi’s Toko is een nieuwe winkel die bijna alles heeft op Oosters gebied. U kunt in de winkel diverse artikelen vinden gebaseerd op de Oosterse keuken zoals diverse soorten boemboe, sambal, kroepoek, rijst, diverse drinken. Ook bevat het assortiment diverse soorten snacks zoals bijvoorbeeld loempia’s, lemper, pastei en bapao en nog veel meer.

Eigenaresse Jennifer Kampman-Leasa, 48 jaar oud en getrouwd met Marcel Kampman woonachtig in Hoogeveen, hoorden van dochter Naiobi dat Sam’s Toko ging stoppen. Nadat het nieuws geland was bij Jennifer besloot ze samen met Marcel dat zij haar eigen Toko kon gaan opstarten. Marcel stond positief achter het idee en geeft alle steun aan Jennifer om de Toko te openen. Samen met Dochter Naiobi 17 en zoon Mareno 16 gaat ze de Toko runnen.

In september 2018 is Jennifer begonnen met de BBL-opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch medewerker en is ze gaan werken bij Kindercentrum Bzzzonder, hier werk ze met ontzettend veel plezier. In juli 2021 heeft ze de opleiding afgerond en kreeg ze een vaste aanstelling bij Kindercentrum Bzzonder. Maar Jennifer wil meer en kan meer maar wat? Vervolgopleiding of binnen de kinderopvang specialiseren. Toch is er iets heel anders bij gekomen namelijk het runnen van Obi’s Toko.

De Aziatische Obi’s Toko is vanaf donderdag 14 april 2022 om 10:00 uur geopend. Obi’s Toko zit aan het Schutsplein 100 (pand bij Nettorama.) De winkel is zowel via het Schutsplein te bereiken als ook via de Schutstraat. Obi’s toko is voor iedereen toegankelijk die van Aziatisch eten houdt en zelf een heerlijk maaltijd wil bereiden met de producten die in Obi’s Toko te koop zijn.

De openingstijden zijn:
Maandag 13:00 tot 18:00
Dinsdag 10:00 tot 18:00
Woensdag tijdelijk dicht.
Donderdag 10:00 tot 18:00
Vrijdag 10:00 tot 19:00
Zaterdag 10:00 tot 19:00
Zondag elke laatste zondag van de maand 13:00 tot 18:00

Obi’s Toko krijgt een website maar is nog niet online. Binnenkort bent u welkom op www.obistoko.nl.


Amatu Design & Drukwerk

Alexander Matulessy

Tel: +31(0)645544722

amatudesign@gmail.com

www.amatudesign.nl

www.maluku-shop.nl

DRONE-LICENTIE
REFLECTEREND VEILIGHEIDSVEST
STICKERS / BELETTERING
MOKKEN
BEDRUKKEN VAN KLEDING

Taekwondo Vereniging Kwon