Kies voor Club Kwon!

Bij Club Kwon beoefenen we de Koreaanse vechtsport Taekwondo dat de nadruk legt op spectaculaire traptechnieken. Taekwondo betekent de ‘weg van de voet en de vuist’ en is een Olympische sport met duizenden beoefenaars wereldwijd. Dit geeft de populariteit van deze actieve sport aan die leuk is voor jong en oud.

Taekwondo is zeker iets voor jou, als jij:

-je kracht en uithoudingsvermogen wil verbeteren;
-sneller en leniger wil zijn dan je nu bent;
-een leuke, gezellige, actieve sport zoekt met de nadruk op plezier;
-jezelf competitief en in wedstrijdverband wil meten met anderen.

Wat doe je bij Taekwondo?

Als witte bander leer je de basistechnieken voor verschillende trappen, stoten, blokkeringen en standen. Zo ga je verder naar de gele-, groene-, blauwe-, rode- en uiteindelijk de zwarte band. Tijdens de lessen staat de taekwondo-techniek centraal en train je daarnaast je kracht, beheersing, conditie, snelheid en lenigheid. De trainingen zijn te verdelen in de onderdelen sparring (het Olympische aspect), poomsae (stijlvormen), breektest (plankjes breken) en zelfverdediging.

Individueel in teamverband

Dit alles doe je individueel, maar toch met een leuk en gezellig team van mede-studenten en trainers om je heen. Iedereen binnen de club heeft zijn of haar eigen specialiteit en zo kunnen we van iedereen iets leren.

Het maakt niet uit of je al een split in de lucht kunt of als je nog niet boven je eigen enkels kunt trappen. Wil je Nederlands Kampioen worden? Of wil je gewoon lekker bezig zijn? Iedereen is welkom!

Ben je enthousiast?
Kom langs tijdens één van onze trainingen of doe direct mee met een gratis proefles.

Het maakt niet uit of je al een split in de lucht kunt of als je nog niet boven je eigen enkels trapt.

Taekwondo Vereniging Kwon